Játékok felnőtteknek

ÉLŐ JÁTÉKTEREM

A program során – a megrendelő igényeihez igazítva – csoportos, ám kötetlen játéksort kínálunk. A csoportalakítás lehet érkezési sorrend alapján működő véletlenszerű ill. előre összerakott, szervezett formában működő rendszer. Mindez a megrendelővel való szakmai egyeztetés kérdése.

A vendégek – a leendő játékosok – érkezéskor kapnak egyrészt egy csoport-identitást jelző, ruhára csíptethető esztétikus kártyát (csoportonként más-más színnel, jelzéssel), másrészt 5 db zsetont, mellyel máris kapcsolódhatnak a játékba, és a különböző játékok során szaporíthatják, vagy épp elveszíthetik zsetonjaikat.

Társulatunk által kínált interaktív játékok, játékhelyzetek mindegyikében lehet zsetont nyerni, akár csoportosan, akár egyénileg próbálnak szerencsét az élő, interaktív, játékmesterek által játszható játékoknál.

A résztvevők az alábbi játékok között válogathatnak:

A játéksor végeztével – igény szerint – kollektív árverést szervezünk és vezetünk, melyben a csoportok által gyűjtött zsetonokkal csoportosan, vagy egyénileg megvásárolhatnak – szakmailag előre egyeztetett – különféle vicces, vagy teljesen komoly kikiáltási tételeket.

Az alábbi kikiáltási tételeket már használtuk a program árverése során:

Igény szerint a legtöbb zsetont gyűjtő csoportokat is megjutalmazzuk, ennek tárgyiasult formáját is egyeztetjük a megrendelővel. Javasoljuk, hogy a munkahellyel, munkatevékenységgel kapcsolatos tárgyakat, vagy szolgáltatásokat kapjanak a díjazottak.

A programsorozat játékideje min. 2 max. 4 óra, melynek során csapatunk biztosítja a játékmestereket ill. lebonyolítja az egymástól külön helyszínen, párhuzamosan működő foglalkoztatókat, árverést tart, biztosítja a tekintélyes méretű kellék- és eszközrendszert.

Az esetleges ajándékok költsége a megrendelőt terheli, melyeknek kitalálásában és beszerzésében szívesen segítünk.